SK Házená Polanka nad Odrou

Podzimní domácí neporazitelnost

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Poslední utkání v letošním roce nabídlo divákům slibovanou dramatickou podívanou. Obě mužstva věděla, že zápas nebude ani pro jednoho jednoduchý a zároveň bude také jeho výsledek důležitý pro postavení v tabulce. Toto se projevilo v samotném utkání, které bylo od začátku poměrně vyhrocené.  

V první polovině obě mužstva podávala vyrovnané výkony a tomu odpovídalo i skóre. Ze začátku ho kontrolovalo mužstvo Žeravic, ale nakonec to bylo Polanecké mužstvo, které odcházelo v poločase do šatny vítězně za stavu 10:9. Tento vyrovnaný stav se také projevil i v druhém poločase, kdy stoupla nervozita obou družstev.  Polanka si od začátku druhého poločasu držela lehký náskok 4 až 5 gólů, což soupeře velice znepokojilo a občas neudržel své emoce na uzdě. Rozhodčí měli proto spoustu práce s vylučováním hráčů.

V závěru utkání si Polanka udržela vybudovaný náskok a poslední zápas tohoto roku skončil pro naše chlapce vítězně 26:21. Všem divákům děkujeme za letošní podporu a opět se budeme těšit na příštím domácím utkání v neděli 13. února proti Karviné.